Præsentation og velkommen

 In Blog, General

Jeg vil gerne have, at mine første linjer skal bruges til at invitere alle, men især indbyggerne i Fuengirola, til at skrive til mig om jeres ideer til, hvordan Fuengirola kan blive en bedre by at bo i, et sted hvor vi kan trives sammen, respekterer hinanden, og hvor der bliver lyttet til alle, der har noget at sige.

Det er ikke blot min hensigt at fremkomme med mine synspunkter om, hvad der sker politisk i Fuengirola, men jeg vil også at fortælle om mine personlige erfaringer, overvejelser og ideer om forskellige emner, for at I kan lære mig bedre at kende, og for at jeg kan lære jer bedre at kende.

I vil helt sikkert ikke være enige i alle mine synspunkter, og derfor kunne jeg godt tænke mig at få kendskab til jeres meninger og synspunkter, og måske, hvem ved, kan I få mig til at se tingene fra andre perspektiver; ting, som jeg måske ikke har haft i tankerne, og som kan få mig til at ændre mening. Jeg er ikke en type, der hverken er til at hugge eller stikke i, eller som er totalt lukket for nye ideer. Det er i det mindste det, man siger om mig; men det kan selvfølgelig skyldes, at dem der siger det, er folk, der holder af mig, og at jeg i virkeligheden er sådan. Men lad mig høre fra jer; det er det, det drejer sig om.

Tak fordi du besøgte min blog og velkommen – sammen kan vi nå langt.


Recent Posts

Leave a Comment